gyors alkatrész keresés

Kereséshez FAQ:

Kereséshez FAQ: Gépelje be a kereső mezőbe a pontos mosogatógép modell számát majd válassza ki a listából a készülékét. Ezután baloldalt talál egy kategória listát (A termékcsoport kiválasztása), ahol keresse meg az adott alkatrész kategóriáját. Például AC-MOTOR, BURKOLAT, CSAPÁGY, FÉKSZALAG, EDÉNYEK, KAPCSOLÓ, SZIGETELÉS, SZIVATTYÚ, ZÁRÓ DUGÓ, stb. Ezután automatán lelistázza a rendszerünk a termékeket. Előfordulhat, hogy az adott alkatrész nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik). Ezután klikkeljen rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre klikkelve további infót kaphat a termékről. Természetesen originál szám szerint is kereshet a speciális keresőben.

Példa mosogatógép típusra: ADG7556 (Fontos! Ha több készüléket hoz fel a kereső nézze meg a Szervíz számot, Helyettesítő/Type számot (pl. 851175610820), vagy az Ident számot a készüléke címkéjén). Ha nem boldogul, szívesen segítünk! Példa mosogatógép alkatrész originál számra: 481241868371

Ha nem hoz eredményt, vagy nem találja a megfelelő alkatrészt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help szolgáltatásunk segítségével.

Alkatrész kereséshez kattintson a lenti képre!

 

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors alkatrész házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy mosógép alkatrészt? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez alkatrész.

tovább
 

Mosogatógép alkatrészek és tartozékok kedvező árakon!

Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával és vásárlásával.

Mosogatógép tartozék

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc